Vegrid

Vegrid wordt sinds 1985 gerund door de familie Beerten-Mentens en is de zaak bij uitstek voor de betere comfortschoenen voor dames en heren die behoefte hebben aan nét dat ietsje meer. Een goede pasvorm, kwaliteit en persoonlijk advies primeren. Veel mensen komen bij Vegrid terecht na een bezoek aan een orthopedist of podoloog. Ze hebben steunzolen en zoeken hiervoor de geschikte schoenen of hebben net dat extraatje nodig om bij te dragen aan hun dagelijks loopcomfort.

Nieuwe merken

De uitdaging bij Vegrid Schoenen bestaat erin kwaliteit en pasvorm te koppelen aan een hedendaagse look. Om die reden vinden nieuwe merken regelmatig de weg naar de collectie.

Geel Centrum

Volgens Jo van Vegrid is Geel een gezellige stad met met een leuk aanbod aan gespecialiseerde winkels: "Als je rustig en gezellig wil gaan winkelen en op een persoonlijke manier het juiste advies wil meekrijgen, moet je zeker eens in Geel komen shoppen. Ik zie de toekomst positief en kleurrijk in, net zoals de kleur van de stad en de ingesteldheid van de bewoners."

We vinden het belangrijk om klanten persoonlijk te helpen bij hun zoektocht naar het perfecte paar schoenen.