Vanderlinden optiek

Kwaliteit sinds 1953

Sinds 1953 streeft Optiek Vanderlinden een optimale klanttevredenheid na, geïnspireerd door de traditionele waarden van een familiezaak. Gedreven door passie, blijft Optiek Vanderlinden zich onderscheiden in persoonlijke service, vakmanschap en kwaliteit. Het team staat voor je klaar om je de beste service te geven.

Monturen

Vandaag de dag kan je een bril makkelijker dan ooit aan de rest van je look aanpassen. Elke klant krijgt een passend advies naargelang zijn eigen wensen, stijl en budget. Bij Optiek Vanderlinden vind je kwalitatieve merken en innoverende stijlen voor elke leeftijd. Elke bril wordt bij het afleveren keurig afgesteld. Na aankoop ben je steeds welkom voor een gratis nazicht van jouw bril.

Glazen

Het aanbod brillenglazen is zeer groot. Rekening houdend met je activiteiten, dioptrie en de keuze van je montuur wordt het glas bepaald. Dit gaat van ontspiegeld over verdund tot verkleurend of een extra UV-filter. Vermoeide ogen door het gebruik van LED-schermen? Hiervoor kan een blauwfilter uw problemen verhelpen. Of last van schitteringen als je ’s avonds met de wagen rijdt, dan zijn de EnRoute of drivers glazen misschien wel iets voor jou? Het doel bepaalt uiteindelijk de juiste keuze van je glas.

Zonnebrillen

Het ruime aanbod zonnebrillen omvat zowel exclusieve designermerken als budgetvriendelijke collecties. Gaande van tijdloze klasse tot jong en trendy. Daarnaast biedt Optiek Vanderlinden contrastverhogende zonnebrillen aan van Serengeti en Night&Day. Ook voor de kids is er een uitgebreide keuze. Wil je liever geen zonnebril op sterkte, dan kan je kiezen voor een overzetzonnebril.

Contactlenzen

Het oog is even uniek als een vingerafdruk. Er bestaan verschillende soorten lenzen. De juiste materiaalsoort is heel belangrijk. Een zachte lens uit silicone hydrogel materiaal of een harde lens die nodig is voor de vorm van het oog? Wens je slechts occasioneel lenzen te dragen, dan zijn daglenzen het meest aangewezen. Natuurlijk kan je bij Optiek Vanderlinden ook terecht voor maandlenzen en onderhoudsproducten van verschillende merken. Met hun vakkennis gaat Optiek Vanderlinden op zoek naar de ideale lenzen die voldoen aan jouw behoeften.