Two Store

Hippe outfit

Ben je op zoek naar een hippe, budgetvriendelijke outfit? Dan ben je bij Two Store aan het juiste adres. Jong en oud kunnen hier hun ding vinden in de voornaamste merken: Y.A.S, Selected Femme, Ichi en Object. Daarnaast pakt Two Store uit met hun eigen merk: Ini’ro Women. Niet getreurd mannen, ook voor jullie is hier heel wat leuks te vinden! Merken zoals Selected Homme, Jack & Jones en eigen merk Ini’ro Men vallen erg in de smaak. 

Othello

Het idee om Two Store op te richten heeft de eigenaar te danken aan kledingwinkel Othello. Deze zaak staat gekend voor zijn hippe kleding met een bovengemiddeld prijskaartje. Zaakvoerder Guy ontdekte toen een groot gemis aan jonge, hippe en betaalbare mode. Dat betekende de geboorte van Two Store. In de winkel is er vooral Franse en Scandinavische mode te vinden. Dit omdat die mode niet zo klassiek is, maar eerder hip en stijlvol.

Extra werknemer

Sinds kort heeft Two Store er een extra werknemer bij, namelijk de bedreigde diersoort Oehoe. Met zijn warme nestje boven de winkel zorgt hij voor heel wat verkeer in en rond de winkel. Werknemer en winkelverantwoordelijke Jens geeft hier graag een extra woordje uitleg over.