Tommy's Place

Look and feel van Peaky Blinders

Wanneer je Tommy’s Place binnenstapt, waan je je terug in de tijd. Het interieur is volledig geïnspireerd op de jaren 20. “De interesse in de jaren 20 is ontstaan toen ik in contact kwam met een vintage kledingwinkel in Nederland. De uitbater van de winkel vroeg me of ik model wou zijn en enkele fotoshoots wou meedoen. De resultaten hiervan zijn achteraf viraal gegaan op social media. Door de interesse in de kledingstijl en de jaren 20 ben ik ook de serie Peaky Blinders beginnen kijken. Het interieur van de pub is ook grotendeels daarop geïnspireerd.” zegt Tommy.

Van koffiehuis naar pub & diner

Tommy is afkomstig van Leopoldsburg maar verhuisde voor zijn zaak naar het mooie Geel. Hij startte destijds zijn zaak op de Werft omwille van de locatie, de parking en de wekelijkse dinsdag- en zaterdagmarkt.

Na enkele jaren in het koffiehuis broeide bij Tommy het idee om iets nieuws te doen. “Om verbouwingswerken te kunnen uitvoeren was ik van plan om na Palmenmarkt 10 dagen te sluiten. Toen brak geheel onverwachts de coronacrisis aan en moest de zaak verplicht tijdelijk toe. We hebben van deze ‘gelegenheid’ gebruik gemaakt en meteen de handen uit de mouwen gestoken. Samen met mijn vader en nonkel heb ik 2 maanden lang van ’s morgens tot ’s avonds gewerkt om de zaak om te toveren tot wat ze nu vandaag is. Op die 10 dagen hadden we nooit kunnen realiseren wat we nu gerealiseerd hebben”.

Kleine en grote honger

“Tot 17u is er een kleine kaart voorzien, vanaf 17u kan je kiezen van de grote kaart met meer restaurantgerechten. Met onze menukaart proberen we in te spelen op de jeugd. Zo vind je op onze kaart enkele trendy burgers, nachos en fingerfood terug.” Ook voor een heerlijke borrel of cocktail kan je bij Tommy’s Place terecht. In de toekomst wil Tommy misschien een eigen gin of whisky uitbrengen.