Tacooz & more

Mexicaans voor iedereen

“Het idee om een eetzaak te starten speelde al langer.” zegt Mohamed. “In Geel zijn er al vrij veel pizza- en kebabzaken, voor mij was het belangrijk dat ik iets kon aanbieden dat er nog niet was en waar weinig concurrentie in is. Zo ben ik eigenlijk op het idee gekomen om een fastfoodrestaurant te starten met een Mexicaanse keuken.” Op de menukaart vind je Mexicaanse klassiekers zoals taco’s, burrito’s, quesadillas en enchiladas. Mohamed vindt het belangrijk dat iedereen zijn goesting kan vinden. “Omdat we zo veel mogelijk zelf maken, bepalen we zelf welke ingrediënten we gebruiken. Op die manier kunnen we ook rekening houden met veganisten en mensen die glutenvrij moeten eten”, aldus Mohamed.

Onze chef-kok is een echte Latino, de Mexicaanse keuken voelt voor haar als thuiskomen.

Dagverse producten

Bij Tacooz werken ze met dagverse producten en ingrediënten. “Onze salsa’s maken we van de tomaten die ’s morgens door de groenteboer geleverd worden. Ook het vlees -dat trouwens halal is- versnijden en marineren we zelf. Na het marineren gaat het een 5 à 6 tal uur de oven in zodat het traag kan garen.