Snoet

Ondernemen in Geel

Uitbaatster Petra Jozen, die zelf afkomstig is uit Geel, droomde al lang van een eigen boetiek. Wanneer ze in de Geelse winkelstraten ging shoppen, miste ze een gespecialiseerde babywinkel in de stad. Daarom startte ze Snoet, een knusse boetiek die babykleding combineert met borduurwerk. “Door beide aan te bieden, is mijn assortiment best wel breed. Ik heb bewust voor een klein winkeltje gekozen, dat is supergezellig!

Borduurwerk op textiel

Bij Snoet kan je een naam, boodschap of zelfs een logo laten borduren op elke soort textiel. “Vooral borduurwerk op handdoeken en badcapes voor pasgeborenen is in trek”, klinkt het. Achteraan in de winkel is een klein ateliertje waar Petra regelmatig aan de slag gaat met haar borduurmachine. “Haken doe ik al lang, maar met borduren ben ik later begonnen. Er kruipt wel wat tijd in, maar het resultaat is altijd heel mooi.”

Unieke collectie babykleding en zelfgehaakte knuffeltjes

Naast borduurwerk kan je bij Snoet ook terecht voor babykleding voor baby's van 0 tot 18 maanden. Je vindt er onder andere Italiaanse merken zoals Sarabanda, IDO en Minibanda, maar ook het stoere Nederlandse merk Lucky N°7 wordt er vertegenwoordigd. “Sarabanda is een merk dat in de omstreken van Geel nog niet werd geleverd, we hebben dus vrij unieke stukken in onze collectie“, vertelt Petra. Voor andere babyartikelen ben je bij Snoet ook aan het juiste adres. Je vindt er namelijk ook zelfgehaakte knuffeltjes, memory boxen, slabbetjes en meer.

Ben je een geboortelijstje aan het samenstellen of ben je op zoek naar een kraamcadeau? Kom dan zeker eens langs bij Snoet.