Skulls

Rudi en Martine van rockcafé Skulls

Rockcafé Skulls – op de hoek van de Markt met de Peperstraat in Geel – is op zijn minst een vreemde eend in de bijt. Het zwarte interieur, een doodskop tegen de muur en enkele ruig uitziende klanten doen je vermoeden dat hier enkel een select clubje motorrijders welkom is. Schijn bedriegt.

Een kinderdroom die uitkomt

Als tieners droomden Rudi en Martine er al van om samen een rockcafé te openen. “Je komt in de werksfeer terecht en uiteindelijk komt het er dan nooit meer van.” zegt Rudi. Maar negen maanden geleden werd hun droom dan toch werkelijkheid met de opening van hun café. De rock- en metal scène in de omstreken van Geel onder meer met Graspop in Dessel, maakte van Geel een goede locatie om de droom van Rudi en Martine neer te zetten. Want een goede ligging is natuurlijk een vereiste. Als conceptcafé hebben ze weinig concurrentie in de buurt, ook dat speelde mee in de locatiekeuze.

Optredens: voor ieder wat wils

Skulls trekt een heel diverse groep mensen aan van alle leeftijden, vooral uit de omstreken van Geel, Westerlo, Balen en zelfs Leopoldsburg. Elke twee weken organiseren ze optredens, dit gaat van Blues, Rock & Roll en Metal tot 70’s & 80’s muziek. Voor ieder wat wils dus!