Roos met Witte Stippen

Natuur- en diervriendelijke verzorgingsproducten

Hét bewijs dat natuur- en diervriendelijke oplossingen niet altijd saai moeten zijn! Roos met Witte Stippen is het adres voor natuur- en diervriendelijke verzorgingsproducten, cosmetica en schoonmaakmiddelen. Ook een kleine en wisselende selectie duurzame huishoudartikelen en food en drinks behoren tot het winkelassortiment. In de winkel kan je alles komen bekijken en vaak ook zelfs uittesten! Elke lijn wordt zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd. Producten in de winkel en op de webshop moeten dierproefvrij en ecologisch zijn en moeten bovendien vegan of vegetarische ingrediënten bevatten.

Kindergrime op events

Met meer dan 10 jaar ervaring in het vak, kan je er zeker van zijn dat Roos met Witte Stippen met de juiste producten en mensen (samen)werkt. Er wordt enkel gewerkt met kwalitatieve en hypo-allergene producten die goedgekeurd zijn volgens de Europese cosmeticarichtlijnen en die bovendien niet getest zijn op dieren. Ook op andere vlakken opteert Roos met Witte Stippen steeds voor het duurzame alternatief. Het grimeermateriaal is trouwens ook te koop in de winkel of op de webshop!

Geel Centrum

Zussen Babs en Martine groeiden beiden op in Geel. De stad ligt hen nauw aan het hart. De producten in de winkel zijn fel in opmars. Duurzaamheid, ecologie en gezondheid zijn belangrijker dan ooit en mensen kopen bewuster. Dit geldt niet enkel voor de grootsteden, maar ook in Geel!

We hebben nog zo veel leuke ideeën die we willen realiseren. Stilzitten? Nee, dat gaan we niet doen!