Pedico

Zeer uitgebreide collectie met een ziel

De collectie van Pedico wordt elk seizoen met hart en ziel samengesteld!  Zowel voor dames, heren, jeugd en kinderen brengt Pedico schoenen en lederwaren, met in totaal meer dan 200 merken. Elk collectiestuk binnen Pedico wordt met overtuiging geselecteerd. Koop je dus een paar schoenen of een handtas, krijg je meteen een stukje van de ziel van Pedico mee.

Fashionklanten vinden bij Pedico elk seizoen de laatste nieuwe trends en merken. Omdat fashion niet altijd synoniem hoeft te zijn voor duur, streeft Pedico ernaar om die fashion ook te vertalen naar prijsvriendelijke merken. Een hoogwaardige en tegelijkertijd toegankelijk keuze aan mode is het uitgangspunt. Pedico streeft naar een goede verhouding tussen fashion, kwaliteit en draagcomfort.

Kindercollectie

Voor Pedico moet een kinderschoen voldoen aan heel specifieke eisen: hij moet de voet beschermen en dit met een maximum aan comfort, een goede hielondersteuning en een maximum aan kwaliteit, zodat het kindervoetje zich ideaal kan ontwikkelen.   Kinderen en hun ouders worden professioneel begeleid bij het kiezen van de juiste maat en type schoen.  Hoe belangrijk onze kinderen voor ons zijn?  De speelse kinderafdeling, de enthousiaste ondersteuning en de uitgebreide kindercollectie spreken voor zich!

Familieonderneming met een gezicht

Als familiaal bedrijf in hart en nieren is Pedico geen grote ketenwinkel maar een onderneming met een gezicht, dat steeds aanspreekbaar is. Dat gezicht vind je terug bij de medewerkers: één voor één geapprecieerd in een persoonlijke klantenbegeleiding waar gewenst. Dat gezicht vind je terug in een bezielde collectie, waarin de schoenen stuk voor stuk werden vastgehouden, rondgedraaid, gepast en geselecteerd. Dat gezicht vind je terug in de persoonlijke communicatie, altijd uit het hart. Dat gezicht vind je zelfs terug in onze winkelgebouwen: geen snelle constructies maar weloverwogen architecturale prestaties.

Een hart voor persoonlijke service

Op de website wordt slechts een greep van onze collectie getoond. Voor een beeld van de volledige collectie of om naar hartenlust schoenen te passen, ben je heel welkom in de fysieke winkel. Je wordt er, indien je dat wenst, met kennis van zaken geholpen. Zo ben je zeker van de juiste maat en het juiste advies. Wat je ook wenst, bij Pedico helpen ze je graag. Want de combinatie van een collectie met een ziel, een onderneming met een gezicht én een hart voor service, maakt de winkel waar we zelf ook graag komen.