Norah

Elke week nieuwe items

Norah pakt uit met een wisselende collectie aan een aantrekkelijke prijs. Het assortiment wordt elke week aangevuld met nieuwe kleding en accessoires die geïnspireerd zijn op de laatste modetrends en seizoenskleuren. Wilma Van Hoof, floor manager van de Belgische Norah winkels legt uit: “Er komen wekelijks gemiddeld 30 a 40 nieuwe items binnen. Dit zorgt voor veel afwisseling in de rekken en de winkel ziet er dus nooit helemaal hetzelfde uit.”

Aangenaam shoppen

Bij Norah staan sfeer en gezelligheid centraal. “We willen dat iedereen zich thuis voelt in de winkel en een goede sfeer is hierbij essentieel. We helpen en adviseren onze klanten graag en streven ernaar dat iedereen met een glimlach de deur uit gaat. Als de klant dat wenst, denken we ook graag mee over verschillende mogelijke kledingcombinaties”, vertelt Wilma enthousiast.

Webshop

Norah heeft naast haar winkels ook een webshop waar je je favoriete items online kan bestellen. Ook hier vind je wekelijks de nieuwe collectie terug. Je kan ervoor kiezen om je  bestelling thuis of in één van de Norah winkels te laten leveren. Wil jij een gratis outfit winnen? Ga dan zeker eens langs bij Norah. Als je één van de eerste 100 klanten bent, maak je kans om deze prijs te winnen.