Hypotheekwereld Geel

Kredietmakelaars Jean-Pierre en Hedwig hebben allebei al enkele jaren gewerkt in de krediet- en bankwereld voor ze samen Hypotheekwereld startten.

Bij die grote banken draaide het vooral rond winst. En niet altijd rond de beste en voordeligste oplossing voor de klant.

Dat willen zij anders doen. Bij Hypotheekwereld draait het helemaal om jou:

  • Je krijgt de goedkoopste lening.
  • We houden hierbij rekening met jouw specifieke situatie. En alle andere factoren die een rol spelen, zoals je schuldsaldoverzekering, rentevoet, aktekosten en brandverzekering.  
  • Je krijgt uitgebreide uitleg en hulp tijdens het volledige aankoopproces. Hypotheekwereld is als het ware je kredietarchitect en staat je bij tijdens elke stap. Hierin gaan we ver. Als er een oplossing is, vinden we die voor jou!
  • Ook als je je budget wil weten, een bod wil uitbrengen, wil (ver)bouwen, jezelf inkopen of je lopende hypotheek herfinancieren helpen we jou. Onze expertise is breed, net als onze service.

Ze zetten hun expertise als onafhankelijke kredietmakelaar graag in om jouw droom te verwezenlijken, zonder dat ze voor de platte winst gaan.