Het Wijnhuis

 

Dorpscafé in Geel

Al meer dan 50 jaar kunt u bij de familie Manendonckx in de Stationsstraat in Geel terecht voor een smakelijk biertje, een frisse versnapering of een heerlijk kopje koffie van 'De Maan'. Het café is gelegen in het centrum van Geel. Toch is en blijft dit een dorpscafé met gewone drankprijzen, waar vrienden elkaar ontmoeten en een wedstrijdje biljart niet uitgesloten is. Rokers kunnen terecht in een aparte rookruimte. Aansluitend vindt u de vergader- en feestzalen.

Feestzalen

Een feestzaal huren in hartje Geel? ’t Wijnhuis vormt een sfeervol kader voor al je feesten. Van babyborrel, communie-, verjaardags- of familiefeest tot trouwfeest en personeelsbijeenkomst. Bij 't Wijnhuis vind je een elegante locatie met een hartelijke bediening en kwaliteitsvolle gastronomie.

Uw feestlocatie voor familiefeesten en bedrijfsevents

Welke feestlocatie je ook zoekt, 't Wijnhuis bied je steeds feestformules op maat aan. Een persoonlijke special touch voor een bijzondere dag! Met meer dan 25 jaar ervaring helpen je graag bij de planning van jouw feest. Wat dacht je bijvoorbeeld van een walking dinner voor bedrijfsfeesten, afternoon tea voor een babyborrel of een uitgebreid buffet bij een gouden jubilee? De feestzalen zijn ook aangepast voor communie- en familiefeesten met kinderen.

Keuze uit 3 zalen voor uw feest

Afhankelijk van de gekozen feestformule en het aantal gasten, stelt 't Wijnhuis één van de drie feestzalen voor. Elke zaal heeft zijn eigen karakter en kan aangekleed worden naar wens.