Glammer Fashion

Zachtgeprijsde trends

Glammer is intussen gekend voor de laatste modetrends aan zachte prijsjes. Als iemand in Hollywood een nieuwe hype lanceert, springt Glammer op de boot. Bij Glammer komt een breed publiek aan zijn trekken. Er hangen zowel mooie combinaties voor gelegenheden als voor alledag. Wekelijks komen er nieuwe kledingstukken binnen. Het loont dus de moeite om regelmatig een kijkje te gaan nemen. Je kan je outfit trouwens ook afwerken met de juiste schoenen en accessoires.

Vast verkoopsteam

Bij Glammer hoef je niet zelf op goed geluk stukken te combineren. Verkoopsters Veronique en Marleen – intussen al jarenlang een sterk duo bij Glammer – helpen klanten graag in hun zoektocht naar het perfecte ensemble. In service wil Glammer uitblinken, en de trouwe klantenbasis bevestigt dat dit recept werkt. Bij Glammer vind je onder andere Vero Moda, een merk dat de meest uiteenlopende dames kan bekoren. Dankzij een zeer sterke prijs-kwaliteitsverhouding is het een topper bij Glammer. Ook Sisters Point en Studio-It, beiden met veel kleedjes en toffe prints, zijn vaste waarden.

Ruime keuze broeken

Zeer prominent in de winkel is de tafel met broeken, met een ruimte keuze in allerlei kleuren en modellen. Verkies je een hoge of lage taille, een skinny jeans of een lossere? Bij Glammer vind je altijd een broek die je past.