Caramel

Dameskleding voor alle generaties

Caramel is sinds haar ontstaan in 1989 uitgegroeid tot een vaste waarde in Geel en omstreken. Begonnen als een speciaalzaak in kinderkleding, werd het aanbod 2 jaar later al uitgebreid met dameskleding. Dit was zo’n groot succes dat Caramel vandaag de dag nog enkel de focus legt op damesmode. 

Ultieme mix van stijlen en maten

In de rekken vind je kleding voor alle generaties. Een ultieme mix van stijlen en van maten. Want bij Caramel zijn ook dames met een maatje meer welkom. Met meer dan 200m² ruimte, bieden we jou een overzichtelijk aanbod aan jurken, rokken, jumpsuits, broeken, blouses, hemden, blazers, topjes, t-shirts, vesten en jassen van bekende merken zoals Sandwich, Summum, No Mans’ Land, One Step, Karoo, Billi Bloom, CKS, Wax, Transmission, La Fée Maraboutée, Nickjean, Parami en DL1961.

Ervaren fashionteam

Dankzij het uitgebreide aanbod en de vlotte, vriendelijke bediening is Caramel al snel uitgegroeid tot één van de 20 beste speciaalzaken die modebewust en prijskwalitatief het sterkst uit de verf kwamen. Een ervaren team staat voor je klaar met persoonlijk en deskundig stijladvies.

"We zorgen ervoor dat onze klanten vinden wat ze nodig hebben: een stijlvolle, modieuze outfit met net dat beetje meer om ze zelfzeker te laten stralen!"