Café De Werft

Luie Zondagen

Café De Werft is een café met een hart voor en van Geel gekenmerkt door begeleidend werken. Je wordt er verrast door de warme glimlach van mensen met een beperking. De insteek een eetcafé waar mensen rustig kunnen genieten. Je kan er terecht voor een groot aanbod van lokale bieren, verfrissende limonades, heerlijke koffies en verse thee's. Wie honger heeft, kan kiezen tussen tal van croques, salades, broodjes en pasta's. Tijdens de zomermaanden kan je je op vrijdag laten verrassen door enkele veganistische suggesties en tijdens onze 'Luie Zondagen' geniet je van een uniek streetfood concept.

Cultureel circuit

Door het koken voor verschillende artiesten en kunstenaars, is Café De Werft vooral bekend in het cultureel circuit. Zo haalden we het podium van Jef Neve, Natalia, Stef Bos, Steven De Bruyne, menig comedians en internationale artiesten.

Co-worken

Café De Werft is gelegen net buiten het drukkere centrum. Ideaal voor mensen die graag willen genieten zonder al te veel drukte om zich heen. Bovendien biedt Café De Werft een plaats aan voor mensen die graag in de zon willen werken of co-worken.