C-Prints!

C-Prints! is een onderdeel van marketing- en communicatiebureau C-Works! in de Stationsstraat in Geel. C-Prints! is geen standaarddrukkerij, maar fungeert als het ware als "drukwerkmakelaar". Op basis van jouw noden, werkt C-Prints! samen met de meest geschikte leverancier voor kwalitatief drukwerk. Alle leveranciers hebben hun eigen specialiteit en hanteren concurrentiële tarieven. Op die manier ben je zeker van kwaliteitsdrukwerk aan een scherpe prijs. En de levering? Die is altijd gratis!

Je kan zowel online als in de fysieke printshop terecht voor zakelijk en promotioneel drukwerk zoals folders, flyers, affiches, visitekaartjes, briefhoofden, enveloppen, enz. Ook voor spandoeken, vlaggen, reclamepanelen en stickers is C-Prints! de ideale partner.

Grafisch ontwerp

Heb je nog geen ontwerp voor je drukwerk? Geen probleem! In tegenstelling tot andere online drukkerijen, waar je zelf een kant-en-klaar ontwerp volgens specificaties dient aan te leveren, biedt C-Prints! een totaalservice van ontwerp en drukwerk. Het designteam wordt tevens ondersteund door marketing- en communicatie-experten zodat het resultaat naar een hoger niveau getild wordt. Samen met jou werkt C-Prints graag een concept en ontwerp uit voor al je drukwerken, op basis van een bestaande huisstijl, of helemaal vanaf nul.

Extra advies en ondersteuning

In combinatie met de dienstverlening van C-Works!, werkt C-Prints! volledige campagnes uit via verschillende online en offline kanalen én op sociale media. Op die manier zijn we dé one-stop-shop voor advies, conceptontwikkeling, mediaplanning en productie voor al je marketing en communicatie. We organiseren ook bij verspreiding van je folders, flyers en brochures via bpost.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op of spring gerust binnen!