Bar Sjoe

Langgekoesterde droom

Kevin droomde al een tijdje over een eigen koffiebar. Hij werkte al 13 jaar mee in de bakkerij van zijn ouders en dat deed hij met veel liefde voor de stiel. Maar de nachtelijke werkuren zijn moordend voor een sociaal leven en dat zette Kevin aan het denken en uiteindelijk werd BarSjoe geboren.

Bij BarSjoe kan je terecht voor koffie in alle geuren, kleuren en smaken, met de latte’s en de blends. Op de ontbijtkaart staan 4 verschillende formules, van een snelle grab-and-go tot een luxe-ontbijt met bubbels. In de keuken zal Kevin ook kleine lunches bereiden. Hierbij denkt hij aan slaatjes, broodjes, soep of panini’s. Alle gerechtjes kunnen ook meegenomen worden naar kantoor of naar huis.

Taart staat paraat

Uiteraard kan Kevin als bakkerszoon niet om lekker, vers gebak heen. De bakmicrobe zit er nog in en hij zal ook zelf blijven bakken. Elke dag ligt er een andere selectie in de koelvitrine. Qua aanbod denkt hij aan het degelijke, typisch Vlaamse gebak, waar de Gelenaar nog altijd verlekkerd op is. Ook de “grootmoederstaart”, een succes uit de bakkerij van zijn ouders, is regelmatig in de koffiebar te vinden. Dit is een combinatie van zanddeeg met pudding, rozijntjes en frangipane.