Geel Centrum

Deze website en de bijhorende campagne is een initiatief van Geel Centrum vzw, de organisatie van de Geelse centrumhandelaars en horecazaken van de Nieuwstraat, Pas, Markt, Stationsstraat en Diestseweg.

Om de aantrekkelijkheid van Geel te verbeteren, organiseert Geel Centrum regelmatig belevingsmomenten in het centrum. Denk maar aan de jaarlijkse braderij, de lenteopendeur met de Geelse Eendjes, het Frinket Foodtruck Festival, Duivels Geel, de eindejaarsopeningen, enz.

Beleving en evenementen

De Geelse handelaars zijn met andere woorden de motor achter heel wat gebeurtenissen die veel volk op de been brengen en voor een aangename sfeer zorgen in de centrumstraten en op de Markt.

De coronamaatregelen hebben wereldwijd een enorme impact, en dus ook op de handelaars en horecazaken in Geel. Bij heel wat zaken kan je momenteel wel terecht. In de fysieke winkel, via de webshop of voor takeaway. Op deze website vind je alvast een overzicht van de zaken waar je momenteel terecht kan.

Koop om den hoek

We danken je alvast om lokaal te kopen en de lokale handelszaken in Geel Centrum te blijven steunen. Met jouw hulp kunnen we er ook in de toekomst voor blijven zorgen dat er altijd wat te beleven valt in Geel.