Schoenen

Opdebeeck schoenen

Mode en comfort 

Schoenen Opdebeeck is al meer dan 42 jaar een gevestigde waarde. In al die jaren is de zaak enorm gegroeid. In de dames- en herenafdeling heb je een zeer uitgebreide keuze aan Italiaanse en Spaanse collecties schoenen en handtassen. Elke vrouw of man, die modieus, elegant en stijlvol gekleed wil gaan en de gepaste schoenen zoekt, vindt bij Schoenen Opdebeeck zeker wat hij of zij wil. Naast het aanbod aan dames- en herenschoenen, kan je bij Schoenen Opdebeeck ook terecht in de kinderwinkel en X-winkel voor een uitgebreide keuze aan sneakers.

Vegrid

Vegrid wordt sinds 1985 gerund door de familie Beerten-Mentens en is de zaak bij uitstek voor de betere comfortschoenen voor dames en heren die behoefte hebben aan nét dat ietsje meer. Een goede pasvorm, kwaliteit en persoonlijk advies primeren. Veel mensen komen bij Vegrid terecht na een bezoek aan een orthopedist of podoloog. Ze hebben steunzolen en zoeken hiervoor de geschikte schoenen of hebben net dat extraatje nodig om bij te dragen aan hun dagelijks loopcomfort.

Pedico

Zeer uitgebreide collectie met een ziel

De collectie van Pedico wordt elk seizoen met hart en ziel samengesteld!  Zowel voor dames, heren, jeugd en kinderen brengt Pedico schoenen en lederwaren, met in totaal meer dan 200 merken. Elk collectiestuk binnen Pedico wordt met overtuiging geselecteerd. Koop je dus een paar schoenen of een handtas, krijg je meteen een stukje van de ziel van Pedico mee.

Abonneren op RSS - Schoenen