Horeca

't Hofke

Gemoedelijke plaats

Een gemoedelijke plaats waar je rustig iets kan drinken, én er een vriendelijk woord bovenop krijgt: dat is Café ’t Hofke. Voor ontspanning, sport en een babbel ben je hier aan het juiste adres. Het voormalige ACW-huis kreeg in mei 2019 nieuwe uitbaters. Kurt en Marina zijn vastberaden om van het café een plek te maken waar iedereen zich welkom voelt.

Vivo By La Ghironda

Italiaanse streekproducten

Hoogstaande, Italiaanse kwaliteit, dat is waar Vivo by La Ghironda voor staat. Als geen ander weten ze hoe ze de Italiaanse streekproducten in de kijker moeten zetten. De producten komen niet enkel rechtstreeks van Italië, maar de pasta’s, het ijs en de desserts worden volledig zelfgemaakt. Geen wonder dat ze uitstekend scoren bij Gault Miliau! 

Boke

Voor elk wat wils

Wie op zoek is naar een lekkere lunch aan een lage prijs, kan terecht bij Boke. Met overheerlijke broodjes, pasta’s, hamburgers en croques hebben ze voor elk wat wils. Ze noemen zich ook wel het bruine café onder de eetzaken. Alle gerechten worden geserveerd met een aangename babbel, wat Boke maakt tot wat het nu is: een succesvolle zaak met heerlijk eten. 

Abonneren op RSS - Horeca