Haarsalon

Hair and beauty house

Het ultieme verschil

Hair and Beauty House houdt zich bezig met alles wat met haar te maken heeft. Van bruiden tot de dagdagelijkse knipbeurten. Met de producten van Kérastase willen de eigenaars van Hair and Beauty House het ultieme verschil maken.

'T Salon

Professionele raad

Zin in een beetje me-time? T Salon staat steeds voor jou  klaar met een fijne babbel en een drankje erbij. Knippen, kleuren, permanent het kan allemaal. Tamara houdt ervan om klantjes te helpen in hun keuzes en hierbij professionele raad te bieden. 

Amour By Alex

Vrolijke toets

Wie zoekt naar de kappersbeurt van zijn of haar leven, kan terecht bij Salon Amour. De goedgemutste Alexandra maakt er haar roeping van om niet alleen te zorgen voor een betere snit, maar ook voor een beter humeur. Het salon is helemaal ingericht om de vrolijke toets van het leven te benadrukken, zodat iedereen met een glimlach de deur uitstapt. 

Colorbar By Gitte

De balayage en blond specialist

Wil je een nieuwe haarkleur? Den ben je bij Gitte in goede handen. Gitte werkt uitsluitend met Redken producten. Redken is een sterk merk dat ervoor staat de integriteit van het haar te waarborgen en de haarkwaliteit te verbeteren. En laat dat nu net Colorbar’s doel zijn: ervoor zorgen dat elke vrouw hier buiten gaat met een prachtige coupe en kleur met behoud van de goede haarconditie. 

Abonneren op RSS - Haarsalon