Eten en drinken

Frietboetiek by Hilde

Een grote portie lef

Een goedlachse vrouw die niet bang is van risico’s nemen, zo kunnen we Hilde van de Frietboetiek het best omschrijven. Midden corona nam ze het heft in eigen handen en maakte ze van de Frietboetiek een succesvolle frituur in hartje Geel.

Furo

Darts & diner

Darts en brasserie, een gekke combinatie? Niet als je het aan Ivo vraagt. Met zijn unieke concept hoopt hij de Kempenaar aan te spreken om te genieten van een cocktail bij een potje darts. Wie na het darten honger heeft gekregen, kan zich verheugen op één van de vele gerechten die hij aanbiedt. 

BartBaar

Vakantiegevoel

Voor wie nood heeft aan vakantie, maar nu al tijd tekort komt, brengt best eens een bezoekje aan Bartbaar. Met de nodige gezelligheid en barmhartigheid biedt dit familiebedrijf je het vakantiegevoel waar je na die lange werkdag naar verlangt. 

El Mundo & Het Forum

Denken aan iedereen

Chinees, Mexicaans, Amerikaans, Thais, … de wereldkeuken van El Mundo heeft het allemaal. Meer fan van de klassieke keuken? Dan kan je terecht in Het Forum! De uitbaters hebben dus echt aan iedereen gedacht. 

Arcobaleno

Italiaans op z'n best

Ervaar bij Arcobaleno een avond met Italiaanse keuken in al zijn facetten. Geniet bij daarnaast ook van de mediterrane gerechten op de menukaart. In de zon zitten en met de familie van de zomer genieten kunt u op het gezellig terras buiten. Bij Arcobaleno beschikken ze over airco zodat u zich ook als het heel warm is op uw gemak kunt voelen.

Living

Eten & geluk om te delen!

Bij Living vinden ze dat voedsel vooral eenvoudig, verrukkelijk en gezond moet zijn. En als je dit met vrienden rond de tafel kunnen delen, geniet je er eens te meer van. Living is bewust eten en genieten van alle bijzondere momenten, met aandacht voor details.

Frituur De Statie

30 jaar aan kwaliteit

Met al meer dan 30 jaar ervaring op de teller zijn de uitbaters van Frituur de Statie een vaste waarde geworden in het bruisende centrum van Geel. Met kwaliteitsvolle frietjes, snacks, koude schotels, worstenbroden en bicky burgers weten ze elke hongerige maag te stillen. 

Brasserie De Post

GEZELLIGHEID TROEF BIJ BRASSERIE DE POST

Stap binnen in een oase van overheerlijk eten, een gastvrije bediening en leuke babbel! Begin je dag met een stevig en lekker ontbijt of laat je verrassen door de uitgebreide lunch- en dinerkaart. Met de ruime keuze snacks, warme en koude voorgerechten, verfrissende salades, pastaschotels, verse vis- en vleesgerechten, hun eigen Postgras en lekkere dessertjes is het echt smullen geblazen.

Pagina's

Abonneren op RSS - Eten en drinken